Algemene voorwaarden

Artikel 1. Algemeen.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die door kwantehippe.nl geleverd zijn. Veel van de producten in de webshop van kwantehippe.nl vertonen normale gebruikerssporen. Kwantehippe.nl is echter niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die afnemer of een derde ter zake van de producten mocht lijden.

Artikel 2. Levertijd.
Artikelen worden na betaling geleverd binnen 5 werkdagen. Overschrijding van de door kwantehippe.nl opgegeven leveringstermijnen, door welke oorzaak dan ook, geeft de afnemer nimmer recht op schadevergoeding.

Artikel 3. Prijzen.
Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Bij Marge regeling is het bedrag eveneens inclusief en exclusief verzendkosten.

Artikel 4. Verzending.
De artikelen die verzonden kunnen worden als briefpost zullen wij via mailcorrespondentie verrekenen. Bestellingen zullen altijd met zorg verpakt worden en bij PostNL afgeleverd worden. Kwantehippe.nl is niet aansprakelijk voor schade aan goederen die veroorzaakt worden door PostNL.

Artikel 5. Bedenktijd en terugzending.
Klanten die een product kopen bij kwantehippe.nl hebben een bedenktijd van 7 werkdagen. Binnen deze periode mogen zij de koop terugdraaien en het product terugzenden in originele verpakking. Bij goede ontvangst word het bedrag overgemaakt. De verzend-kosten zijn voor rekening koper.

Artikel 6. Betaling.
Indien de betaling niet binnen 10 dagen is ontvangen zal er een herinnering worden gestuurd. Hierna heeft de klant 7 dagen om het bedrag als nog te storten. Na deze periode zal het product teruggeplaatst worden.

Artikel 7. Europesche ODR plarform
http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Laatste nieuwe nummers beluisteren?