VenloFietst staat in het teken van gezamenlijk, gezellig en gezond bewegen door het gebruik van de fiets te stimuleren. Een dagje onder de pannen: genieten van natuur, landschap, cultuur, historie en wetenswaardigheden.

VenloFietst trapt af met 10 speciale routes verdeeld over zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2021. De ritten zijn geen tijdritten. Je mag deelnemen met iedere soort fiets, dus ook e-bikes. Zolang de fiets maar geschikt is voor de betreffende rit.

TIP! Wil je er een heel fietsweekend van maken? Dat kan nu! VenloFietst biedt de mogelijkheid om 2 dagen te fietsen met overnachting.

Op beide dagen is het fietsplein aan de haven in Venlo voor iedereen GRATIS toegankelijk. Lekker genieten van muziek (benefietpodium), sfeer, gezelligheid, eetkraampjes en stands die inspelen op gezondheid, beweging en fietsveiligheid en meer.
Ook aan de allerkleinsten onder ons is gedacht. Kinderen kunnen op zaterdag 21 augustus en zondag 22 augustus aan de haven GRATIS kennismaken met fietscross, mountainbiken, wielrennen of met striders (voor de allerjongsten) op een miniparcours. Dit gebeurt in samenwerking met Wielervereniging Herungerberg Venlo.

Meer informatie kun je vinden op de website www.venlofietst.nl

augustus 22 @ 16:00
16:00 — 18:35 (2h 35′)

Domani

Over het evenement